Een Travellerspoint blog

Dag 14: maandag 15 augustus

We slapen uit en pakken de koffers weer helemaal in. Helaas vertrekken we vandaag uit BLC.
We brunchen rond een uur of tien en nadat we van iedereen afscheid hebben genomen brengt Allan ons naar onze auto. Dat is weer een ritje van een uur, onderweg zien we in de verte de giraffen nog even.

Bij de auto laden we de koffers en tassen in onze auto en rijden achter hem aan. Hij ons nog graag het huis wat ooit van zijn ouders was laten zien. Nu is het van hem en zijn drie broers.

We kijken onze ogen uit, wat een prachtig huis en wat een uitzicht! Geen foto's gemaakt helaas.

Nadat we alles gezien hebben, bij het huis horen ook nog twee cottages met elk een slaapkamer en badkamer en een mini loft waar matrassen voor kinderen zouden kunnen liggen, genieten we nog even van het uitzicht en we gaan terug naar de auto.

Allan en Lynsey brengen ons naar de parkeerplaats waar onze auto en die van Allan is blijven staan en we nemen afscheid.

We programmeren de TomTom naar Phalaborwa en gaan ervandoor.
Het is een mooie route en het verkeer is niet al druk dus we rijden lekker door.
Onderweg zijn er wel flink wat potholes (gaten in de weg) maar ondanks dat zijn we in drie uurtjes bij de Sefapane Lodge.

We melden ons bij de receptie en krijgen de sleutel van Lala Palm. We brengen de koffers en spullen naar binnen en rijden even naar de Spar voor wat boodschappen voor het ontbijt. Kunnen we morgen uitslapen en eindelijk weer eens in pyjama ontbijten.

Die avond dineren we wel in het restaurant van de Lodge.

IMG_2803.jpg

IMG_2804.jpg

IMG_2806.jpg

IMG_2810.jpg

IMG_2814.jpg

IMG_2816.jpg

90_IMG_2817.jpg

Geplaatst door uhambo 0:15

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint