Een Travellerspoint blog

Dag 15: dinsdag 16 augustus

We slapen heerlijk uit! Op ons gemakje maken we ontbijt: roerei met bacon en geroosterd brood.

Dan bedenken we welke dagen we in ons huis willen eten en welke dagen in het restaurant. We besluiten dat we 18 en 19 augustus uiteten zullen gaan en maken op ons gemak een boodschappenlijstje.

Na douchen en aankleden pakken we de auto en rijden naar de PicknPay, die is veel groter dan de Spar en ja Madeleine wil graag de dierenkaartjes hebben.

Bij het vlees staan we te overleggen wat we naast boereworst op de braai zullen leggen. Een man die eruit ziet alsof hij elke dag teveel eet zegt tegen ons: 'hoender', kip dus. Prima idee. Verder wijst hij in de vlees-toonbank nog een verpakking met rumpsteak aan, die nemen we ook mee. Verder hebben we nog genoeg nodig: groente, koffie, brood, beleg, eieren en nog veel meer.
Met een volle winkelwagen lopen we naar de kassa waar Madeleine na afrekenen een hele stapel dierenkaartjes krijgt.

Terug in het huis ruimen we alles op en zetten we de boel op standje relax.
Madeleine gaat samen met Hildo kijken bij de KidsClub, er zijn nog 3 kinderen aanwezig, alledrie Nederlandse jongens, en ze besluit te blijven. De KidsClub bevindt zich naast het kinderzwembad en al snel ligt ze dan ook in het water.

Iets na vieren komt ze terug, de KidsClub is van 10-16 uur namelijk, en gaat ze net zoals ik lekker op de veranda zitten met haar iPad. Het wifi-internet krijgen we niet werkend en Hildo belt nog eens met de receptie. Ze zullen morgen iemand langs sturen.

Hildo braait de boereworst en ik kook en bak daarna de aardappels en maak een salade.
Het is inmiddels pikdonker en hier en daar zien we bij andere huizen door de bomen heen ook de braai vuurtjes aan staan.
We eten het heerlijk buiten op de veranda op.

PS de worst oogt raar, dit komt door het gelige licht op de veranda, de snijplank is nl niet groen maar wit!

90_IMG_2820.jpg

90_IMG_2821.jpg

Geplaatst door uhambo 1:35

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint