Een Travellerspoint blog

Dag 19: zaterdag 20 augustus

Nadat we lekker uitgeslapen waren en weer een heerlijk ontbijt hadden gemaakt van roerei bedachten we wat we zouden gaan doen.
Eigenlijk wilden we gewoon wat relaxen en luieren bij het huis cq bij het zwembad.

Aangezien de cleaning lady tegen 11 uur zou komen wilden we zorgen dat we dan maar even weg zouden gaan.

Nadat we een tijdje genoten hadden van het ravotten van de vervet monkey's in de boom in onze tuin, ze waren pakkertje aan het doen en sprongen van tak naar tak wat erg leuk was om te zien, togen we even naar het centrum.

Hildo had bij Game (een vergelijkbare winkel hebben we in NL niet) een hoesje voor zijn Dell tablet gezien. Hij twijfelde of hij het zou doen en wilde het hoesje eens goed bekijken. Dat kon, het werd uit de verpakking gehaald. Hij kreeg de garantie mee dat als het niet zou passen hij terug mocht komen en zijn geld terug zou krijgen.

Terug in het huis meteen gepast en het paste, mooi!

Na een kleine lunch toog ik met Madeleine en mijn laatste tijdschrift naar het zwembad waar ik heerlijk heb liggen lezen.
Madeleine vermaakte zich eerst prima alleen met haar duikvisjes en later met een Frans meisje en twee Nederlandse kinderen.

Vanavond staken we het vuur van de braai weer aan en hadden we hoender (kip) en champignons van de bbq met erbij gebakken aardappels en komkommer.

Morgen koffers inpakken en dan voor twee nachten naar Graskop. Daar hopen we dan de Panorama Route te rijden zonder de dikken mist zoals we drie jaar geleden hadden.

IMG_2893.jpg

IMG_2895.jpg

IMG_2898.jpg

IMG_2899.jpg

90_IMG_2900.jpg

IMG_2901.jpg

Geplaatst door uhambo 12:25

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint