Een Travellerspoint blog

Dag 16 zondag 18 augustus

Mui Ne

sunny 32 °C
Bekijk Vietnam 2019 op uhambo's reiskaart.

Ergens in de nacht is de airco uitgegaan denk ik, althans dat gevoel had ik, het was namelijk erg warm in het huisje. Dus ik dacht ik ga maar naar buiten, lekker op ons balkon zitten.

Omdat het al licht was had ik niet gezien dat het nog maar half zes was! Nou ja ik kon toch niet meer slapen, de afstandsbediening van de airco kon ik namelijk niet zo snel vinden en buiten was het nog niet te warm.

Eerst ging ik de boel versieren! Uit Nederland had ik een zakje ballonnen met 60 opdruk meegenomen en afzetlint met 60 erop. Hoe mooi is het dat ons balkon spijlen heeft! Ik kon het lint er mooi doorheen weven.
Madeleine was ook wakker geworden en hielp met het opblazen van de ballonnen.

Toen dat klaar was maakte ik eerst het blog van gisteren af en daarna ging ik heerlijk zitten lezen totdat de jarige job wakker werd! Dat duurde nog wel even, want hij sliep uit!
Toen hij wakker werd was hij helemaal verbaasd om ons versierde balkon te zien.

Na het ontbijt was het dilemma zwemmen in het zwembad of de zee. Andere vragen waren er niet. Oh ja op welk zonnebedje zullen we gaan liggen.
Het moge duidelijk zijn vandaag hebben we gezwommen in de zee en in het zwembad, tussendoor wat geluncht en in de middag hetzelfde programma afgewerkt. Afgewisseld met lezen, je zou er moe van worden toch?!

Toen we net op het punt stonden om op zoek te gaan naar een restaurantje ging de telefoon in het huisje over maar er werd meteen weer opgehangen, raar. Nog geen vijf minuten later een klop op de deur, staat daar drie man personeel op de stoep met een taart, kaarsjes, een cadeautje en een enveloppe.
In de enveloppe een handgeschreven kaartje, in het Nederlands, met de felicitaties voor onze verjaardagen van het Riksja Vietnam team. Wat een super leuke verrassing!
De cadeautjes bevatten een petje van het resort voor ons beiden, geen verkeerd cadeau want een petje is altijd handig in de zon!

We wipten even aan bij de Nederlanders die we in HCMC, de Delta en mee in de trein hadden gezeten of ze na het eten zin in taart hadden. Dat hadden ze zeker.

Wij gingen op weg naar het door Hildo op Tripadvisor gevonden restaurantje maar dat bleek gesloten! Tja het is hier nu laagseizoen dus dat zal de reden zijn. We liepen terug naar waar we de straat over gestoken waren, daar zat een restaurantje die bakken met verse vis liggend op ijs buiten had staan. Er zaten best wel wat mensen dus we besloten de gok te wagen.

Het eten was heerlijk! Hier gaan we zeker nog een keertje heen.
Toen we terug bij ons huisje waren kwamen even later de Nederlanders en haalden we de prachtige taart uit onze koeljast. Wat een geluk dat we een koelkast hebben en dat de taart erin paste!

We maakten de halve taart soldaat en waren het erover eens dat de taart echt heel lekker is! Dankjewel Riksja Vietnam team!
09E1E7AE-E000-41D1-9DE5-BC2F4A6E8CCE.jpeg2C4B617F-476C-4519-8D1D-455DC1CD69D5.jpeg3C83605F-46C3-4909-8164-FD20D7A7E442.jpegFBF050A4-8E6B-4FB2-A7EA-A68836A66CAB.jpeg

Geplaatst door uhambo 20:16 Gearchiveerd in Vietnam

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reacties

Wat een leuke verrassing en wat mooie en mooi opgemaakte taart. Dat was genieten. Nog 2 dagen en dan is de taart echt op !!

door ma en pa

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint